Grégory Onatopp

First things first. Eerlijk darlings, Flaav weet niet zo heel molto veel van ze track cycling. Het gaat heel hard, de Britten, Ozzies en Kiwi’s zijn er heel erg goed in en de beroemdste van allemaal is Sir Hoy. Dus zou je kunnen zeggen: fietsenmaakster, blijf bij je bidon! Maar ho ho, ik leer graag bij hè. Er is in ieder geval één hele grote goede reden om naar het baanwielrennen te kijken. En die reden heet Grégory Baugé lievelings. Grégory is Frans, on-ge-loof-lijk jummie en al heel vaak wereldkampioen geworden. Bene, er was iets met whereabouts vorig jaar, maar wij zijn geen orenkniezers hier, capiche?

Naast zijn zexy smile -dat spleetje tussen z’n tanden! – en zijn prachtige ogen zijn er De Benen. De Dijen. Baugé is big. Big, fast and beautiful. Stel je toch eens voor als dit op je af komt denderen? Grégory Baugé is de broer van Xenia Onatopp, het kan niet anders. Die dijen zijn wapens, damn zexy wapens. Vergeet Irak, die mass destructionkomt uit Frankrijk! En La Basso begrijpt James Bond wel.  Ook zij always liked a good squeeze.

Enfin schatten, jullie kunnen nog tot 8 april van het WK smullen. En ik weet het zeker, Baugé Baby wordt Olympisch kampioen deze zomer! Rrrr…

F.

 

Advertenties

One thought on “Grégory Onatopp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s