Classic zexy: Mario

Schatten, luister. We moeten praten. Over de grootste sprinter aller tijden. Over Il Re Leone. Yes darlings, het wordt tijd dat we ons eens over Mooie Mario buigen. “Over Mario buigen”, rrrrr.. Want hoewel jullie Flaviana van alles aan- en op te merken heeft over Il Magnifico, komen wij er niet onderuit: Mario Cipollini is The Daddy. De Giro: 42(!) etappezeges. De Tour: 12 overwinningen. Wereldkampioen. Milaan-San Remo. Not bad, eh?

Bene, daar gaat het hier niet over. Hier spreken wij over de zexy, niet de zeges. En mamma mia, zexy galore bij Cipo. Maar laat ons eerst eens eerlijk zijn: Hij heeft een raar hoofd. Het is veel te groot en veel te lang! Ruud van Nistelrooy meets Sarah Jessica Parker. Alanis Morissette does The Terminator. Maar wij vergeven hem. Wij vergeven hem zelfs dát haar. En die bizarre outfit. Wij vergeven hem werkelijk alles.

Want ladies, Mario Cipollini had het ultimo wielerlichaam. Gehouwen uit het beste Italiaanse marmer. Als Michelangelo nu geleefd had, had David gewoon Mario geheten, La Basso weet het zeker. En aangezien Cipo zelf ook buitengewoon tevreden was over zichzelf, was hij nooit te beroerd om zich aan ons te tonen. Keer op keer. Zijn billen. Zijn benen. Zijn buik. Die dijen! Il Re was een alomtegenwoordige one man show van door god gegeven geilheid. En daarvoor moeten wij dankbaar zijn lievelings. Zo een body is een once in a lifetime geschenk. Een geschenk van de wielergoden, speciaal voor ons. Dus kijken wij door die malle pakken heen en zien wij dat gekke hoofd over het hoofd. Grazie Mario, het was een genoegen je te berijden te zien rijden.

F.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s