Boem boem boom!

Een superman. Dat is Lars Boom darlings, een superman. Grande, forte, molto zexy en al hondermiljoenmiljard keer wereldkampioen geworden. Minstens. Nu ja, heel vaak. Bij de junioren, bij de beloften, de elite, op de weg, in het veld, bij het tijdrijden. Lars ìs de regenboogtrui. En hij is nog maar 25! Afgelopen februari versloeg hij Fabuloso in de proloog van de Ronde van Quatar en deze zomer won hij twee etappes èn het eindklassement van de Tour of Britain. Nice!

Flaviana is dol op Il Boom. Hij is zo Nederlands! Dat hebben wij hier niet hoor, zulke mannen. Die blauwe, soms zo stuurs kijkende ogen, zijn heerlijke blonde haren, vroeger lang, tegenwoordig kort. En dan die prachtige, eindeloze benen! Ruim één meter negentig aan Hollandse hotness, mamma mia! Dan mag Thor een blonde Noorse dondergod zijn, jij bent de enige echte blonde Poldergod. En het állermooist vindt La Basso je als je die cyclocross rijdt schat. Echte mannen schrikken niet van kou, regen en modder. Die genieten juist van het afzien, gooien hun fiets over hun schouder en zwoegen door. En niemand ziet er zo lekker uit na al dat zwoegen als jij Lars. Gelukkig ga je ook deze winter weer veldrijden. En hopelijk gaat het dan regenen, heel hard regenen, zodat Flaviana weer kan dromen van de modder op die dijen. De dijen van Boem Boem Boom.

F.

Dit bericht werd geplaatst in IDJBOBJHZ en getagged door Flaviana Basso . Bookmark de permalink .

Over Flaviana Basso

So ik ben Flaviana, the wisest. The elder Basso. Whicha mean Ivan is the fastest and natuurlijk Elisa zij heeft the pretty. And de dopage. Oops, did I really say that? Mi dispiace. And yes of course I like the ciclismo. Ho i miei occhi in tasca, ovviamente! And, OMG, IDJBOBJHZ?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s