De woeste kaken van Thijs Al

Amai, wat is het toch jammer dat Thijs Al de laatste tijd niet wat vaker in beeld komt tijdens de crossen. Hij rijdt iets te ver achteraan om interessant te zijn voor de camera’s.

Zo zonde! Want Thijs heeft tegenwoordig een van de lekkerste bekkies van alle crossers. Niet die gladgeschoren kaken die we zo goed van hem kennen. Nee, Thijs heeft tegenwoordig een bekkie met baard! Daar kan ik maar één ding op zeggen: MIAUW!

Thijs was altijd wel, laten we zeggen, interessant. Maar ik vond hem toch een beetje een melkmuil met zijn babyzachte huidje. Maar nu! Met dat kleine baardje is hij plots geen knaapje meer, maar een man. Een ruige, woest aantrekkelijke man die je het liefst zijn snelpak zo rap mogelijk van de schouders zou trekken. Om vervolgens jouw zachte wang tegen die sexy stoppels aan te drukken. En dan… Allee. Dat ga ik niet opschrijven hoor.

Wat een paar baardharen al niet kunnen doen voor de sexyness van een man. Ik sta er werkelijk van te kijken. Lieve Thijs, wil je van je wangen alsjeblieft nooit meer een glad perzikhuidje maken? En, verzoek ik je vriendelijk doch dringend: ga nu eens wat harder rijden. Want wij willen jouw woeste kaken echt vaker op antenne bewonderen. Ze verdienen het. En jij ook.

Advertenties

One thought on “De woeste kaken van Thijs Al

  1. Pingback: Fucking Ferrari | Is dat je bidon, of ben je het zelf?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s