Wachten op de tranen van Fabio

Dit, lieve schatten, is Fabio. Fabio Felline. Een naam die doet denken aan een ouderwetse film, waarin twee verliefde mensen elkaar op een plein aan een cafétafel in de ogen staren, genietend van een zacht briesje dat, waaiend vanaf de zee, de zwoele zomernacht draaglijk maakt. Kom daar maar eens om in jullie koude, natte, platte land, met jullie Tankinks en jullie Bokkema’s. Stoere mannen, maar geen poëzie. Spreek het maar eens heel langzaam uit:
F A B I O   F E L L I N E. Alsof je met het puntje van je tong het allerlaatste restje romige, zachte, donkere chocola onderuit het schaaltje likt.

Over toetjes gesproken darlings… Fabio héét niet alleen mooi, hij ís ook mooi. Flaviana wil zo graag uren door zijn donkere krullen woelen en luisteren als hij verhaaltjes vertelt met zijn lieve mond. Verhaaltjes over hoe hij vorig jaar het Circuit de Lorraine won bijvoorbeeld. Of over hoe hij dat toch doet, er zelfs in zo een foeilelijk Footon-pak nog zo zexy uitzien. In 2011 won hij weer, in Brixia. En hij werd 22e in Il Lombardia! Niet slecht voor zo een jonge ragazzo. Bene, dat fietsen komt dus wel in orde denkt La Basso. Kunnen wij ons nog even concentreren op Fantastico Fabio’s allermooiste kwaliteiten: Il naso en le ciglia. Natuurlijk mag je iemand geen verdriet toewensen, maar mamma mia wat zou ik hem graag eens zien huilen. Want de wimpers van Felline, die zijn onovertroffen. Mag ik het één keer zien bello? Een traan die langzaam opwelt in die prachtige ogen, heel even blijft hangen in je wonderlijke wimpers en dan langzaam langs je beeldschone neus naar beneden rolt? En als je uitgehuild bent zal ik ze drogen mio amore, je zoute tranen. Dat beloof ik. Want mooie, lieve Fabio Felline, jij mag jouw neus altijd in Flaviana’s zaken steken hoor.

F.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s