O o Pippo!

Mamma mia Pippo, we get the message already! You can stop with the twittering of ze zexy pictures now darling. Zoveel sollicitaties naar een plekje in onze eregalerij, dat moet beloond worden.

Bene, Filippo Pozzato dus. Waar wij van IDJBOBJHZ soms uren moeten zoeken naar een dampende dij of een sexy schouder (it’s a dirty job but someone’s got to do it..) is het geval Pozzato een open broek boek. Een boek met molto plaatjes ook. Want Pippo is dol op plakplaatjes. Op zijn rug, zijn armen, zijn buik. En gelukkig voor ons laat hij die altijd en overal zien. Kleren aantrekken? Niet nodig, Pippo is altijd hot. Dus wie zijn wij om er niet naar te kijken? Flaviana is dol op Pippo, en Pippo is dol op.. nou ja, op zichzelf. En op Koi karpers. Alhoewel La Basso zich wel afvraagt wanneer je die nou laat afmaken schat. Zo is het toch een beetje visserslatijn eh?

Nu moeten jullie niet denken dat hij alleen maar op het strand ligt (of heel comfortabel op een muurtje), want fietsen kan hij als de beste. Milaan – San Remo, De Omloop, E3, ritten in de Tour en de Giro, hij won het allemaal. Dit jaar was helaas niet het beste jaar voor Pippo lievelings, pas helemaal aan het eind won hij die GP Beghelli. Maar hij is nog maar 30, dus ik weet zeker dat we nog heel veel van hem gaan genieten de komende jaren. Na alle ellende bij Katusha kan hij in 2012 bij Farnese rustig weer opnieuw beginnen. O en Pippo? Maak nog eens zo’n lekker filmpje darling!

F.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s