The Bos(s)

Wat is 190 centimeter lang, vijfvoudig wereldkampioen, sexy as hell en sneller dan het licht? Daar is natuurlijk maar een antwoord op mogelijk: Theo Bos!

Theo has it all. Om te beginnen natuurlijk een wonderschoon palmares, met vijf wereldtitels op de baan in verschillende disciplines, een zilveren olympische medaille en inmiddels ook enkele zeges op de weg, waaronder etappeoverwinningen in de Ronde van Murcia en de Ronde van Oman. Maar hoe schoon zijn palmares ook is, het valt in het niet bij Theo’s uiterlijke schoonheid.

Want mamma mia, wie schiep dit hemelse schepsel? Dat oneindig lange, brede, gespierde sprinterslichaam, waar je je het liefste dag en nacht tegenaan zou vlijen, ook al glijdt het zweet in straaltjes langs zijn uit graniet gehouwen armen. Het lichaam is zo goddelijk groot dat het amper in een auto past (‘Leg je kuiten maar op het dashboard, tesoro‘), en zelfs niet op een balkon.

Maar er is meer. Sommige renners verdienen hun plek op IDJBOBJHZ met louter het lichaam, Theo heeft ook nog eens een bekkie om te zoenen – dat vindt zelfs Flipper. Zijn getrainde lijf is keihard, maar zijn lieve ogen en ontwapenende lach maken dat je hem non-stop wilt knuffelen. Theo, tesoro, wat dacht je van een sprintje naar de slaapkamer?

One thought on “The Bos(s)

  1. Pingback: Who’s the boss? | Is dat je bidon, of ben je het zelf?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s