Phabulous Phinney

There is a new hotness in town! Yes darlings, il ciclismo is een on-uit-put-te-lij-ke bron van zexyness en snoepgoed. Kennen jullie Taylor Phinney al? Nog maar 21, maar hij is al kampioen op de baan geweest in Amerika, wereldkampioen tijdrijden bij de juniors en de duikboten (sorry, Flaviana moet altijd lachen om de term U23..) èn hij heeft ook al aan de Olympische Spelen meegedaan! Sinds dit jaar rijdt onze Taylor voor BMC, de ploeg van Cadello. Taylor is ze baby of wielrenner Davis Phinney en schaatster Connie Carpenter, en zelfs achterop bij di papa was hij al schattig.

In de afgelopen Vuelta was hij de roomie van Karsten Kroon, en sindsdien noemt La Basso hem Taylor Funny. Zijn blog, zijn foto’s, zijn tweets, topamusement. Echt lievelings, the KK en Taylor waren het beste komische duo op twitter since eh, nou ja, sinds Fabuloso en de Engelse taal. Phinneys “interview” met Philippe Gilbert was meesterlijk!

Dus schatten, wat hebben wij nu? Wij hebben een man die goed kan tijdrijden en een man waar wij om kunnen lachen. Bijna perfetto! Kom op, jullie kennen Flaviana inmiddels, wat missen wij nog? Juist, a lovely long zexy nose. En OMG, heeft Taylor a long zexy nose! En die neus wijst precies de spannende weg tussen zijn twinkelogen en die gruizige grijns die hij niet kan verbergen, al zou hij het willen. Deze jongen is één groot binnenpretje. Geloof me dames, we gaan nog veel van Precious Phinney horen, en vooral zien. En omdat jullie weten dat Professore Basso in haar wetenschappelijke analyses van de ciclismo altijd gronding te werk gaat, heeft ze Taylor zelf maar gevraagd waarom hij zo’n fraaie neus heeft. Ze answer? “Global warming.” En daarom darlings, daarom hebben wij nu last van lots of local warming. Go Taylorrrrrrrr!

F.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s