Il ragazzo rosso

Tyler Farrar. Il ragazzo rosso. Jullie Flaviana noemt hem altijd Geiler Farrar. Mamma mia, die ogen, die mond! En dan komt er uit die goddelijke mond ook nog eens sappig Vlaams, met zo een sexy Amerikaans accent. En die lippen, die zijn gemaakt om mee te kussen. Om mij mee te kussen!

Tyler IS een vlakke etappe darlings. Lekker langzaam op gang komen, heel tranquillo. Op zo’n mooie zonnige zomerdag urenlang verdrinken in die ogen. En dan net als je denkt, dat de dag niet beter kan worden: BOEM! Daar komen die dijen. Aiaiai! Een explosie van sproetjes stormt op je af. Die hebben wij hier in Italia niet, die zalige sproetjes. Flaviana zou ze allemaal wel willen tellen, stuk voor stuk, al die honderden kleine sproetjes op die duizelingwekkende donderdijen.

Tyler baby, mag ik jouw treintje zijn? Als La Basso jou helpt en er voor zorgt dat tutti peloton niet over jou heen dendert, dender jij dan over La Basso heen? Ik weet zeker wij komen op het hoogste podium samen. Jij en Flaviana, in een lange, magistrale, golvende sprint naar de finish. Ciao bello, we bellen! Baci!

F.

O ja, één piccolo dingetje: Lose the earrings darling. Je bent een grote jongen nu. Basta!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s